Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 05.05.2024, 0:24 AM

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

В рамках проведення «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» учні 1 (5)-х класів спільно з Фуштей Євгенією Володимирівною відвідали пожежно-рятувальну частину. Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Рятувальники розповіли, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Школярі фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють пожежні. Рятувальники розповідали учням про те, як працює та чи інша техніка та відповідали на питання, які задавали діти, звернули увагу учнів на причини виникнення пожеж та їх запобігання, розповіли як правильно діяти у разі пожежі. Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє важливість та героїчність п ... Читати далі »

Переглядів: 143 | Додав: aksiniya0905 | Дата: 05.23.2019 | Коментарі (0)

      Браво!!! Сьогодні театральна студія "Шарм" Вижницької гімназії під керівництвом неперевершеної Наталії Василівни Кіцул показали прем,єру п,єси-феєрії "Лісова пісня" Лесі Українки. На сцені панувало феєричне дійство. Легкі тканини, квіти, декорації створюють враження нереальності потойбічного світу Мавки, а Килина і мати Лукаша – втілюють приземленість реального світу. Хто винний в трагедії Мавки і Лукаша? Важко відповісти. Там, де панує розум, немає місця емоції, а там, де основою є емоція - розум зайвий. При з'єднанні Мавки і Лукаша мав би утворитись ідеальний світ, в якому емоція і розум правлять на рівних, але, як відомо, в світі немає нічого ідеального... окрім кохання. Та не знайшовши собі місця на ... Читати далі »

Переглядів: 128 | Додав: aksiniya0905 | Дата: 04.15.2019

Увага, увага, увага!!! З 25.03.2019 – 29.03.2019 школярі Вижницької гімназії ідуть на весняні канікули!!!

Переглядів: 129 | Додав: aksiniya0905 | Дата: 03.26.2019

      Сьогодні у такий погожий, весняний день учні 7 (11)-го класу, майбутні випускники Вижницької гімназії долучились до благородної справи, яка вже є гарною традицією нашого навчального закладу. Гімназисти під керівництвом класного керівника Михайла Михайловича Пинзару та директора гімназії Назарія Тарасовича Лучика висадили 40 молоденьких сосен та туй на території рідної Alma Mater. Саджанців, які садили цьогорічні випускники гімназії, будуть доглядати першокласники.«Тут хороший зміст цієї акції – це зв’язок між нашими учнями. Старшокласники саджають дерева, а учні перших класів доглядатимуть їх аж до закінчення навчання у гімназії», - сказав директор. «Мені подобаються такі екологічні заходи, і на душі дуже приємно від того, що я сьогодні посадив тут дерево, яке буде рости, і буде для мене своєрідною пам'яттю, - ділиться своїми враженнями ... Читати далі »

Переглядів: 139 | Додав: aksiniya0905 | Дата: 03.26.2019

    Всі ми, незалежно від віку, статі, освіти і посади, практично з народження є постійними споживачами різноманітних товарів та послуг. Але чи знають споживачі свої права? Чи вміють їх захищати та відстоювати? На жаль, досвід спілкування з підлітками, зі старшим поколінням свідчить – споживацька обізнаність в суспільстві ще досить слабка. Наші права часто порушуються як виробниками, так і продавцями. А від цього страждає не тільки гаманець, але і здоров’я, і якість нашого життя в цілому, тому у Вижницькій гімназії відбулась надзвичайно цікава, корисна та вкрай необхідна зустріч з начальником відділу правопросвітницької роботи Вижницької місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Богданом Івановичем Чопеєм з метою з популяризації споживчих знань. Жваву зацікавленість серед молоді викликали практичні рекомендації у сфері захисту прав споживач ... Читати далі »

Переглядів: 135 | Додав: aksiniya0905 | Дата: 03.26.2019

   Сьогодні в Міжнародний день поезії вчителі та учні Вижницької гімназії знайомляться з поетичним збірками "Птахом перелітним" та "Куди ж це ти, каче?.." випускниці гімназії, нині жительки Йорданії Вікторії Бричкової-Абу Кадум. Учні та педагоги Вижницької гімназії бажають поетесі снаги та творчих злетів!!! — з Прокіпом Стратієм та Miroslawa Jeshelenko.
 

Переглядів: 126 | Додав: aksiniya0905 | Дата: 03.26.2019

      Україна славиться красунями. Здавна в усьому світі славились українські дівчата. Їм у всі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість , ввічливість, багата фантазія і, звичайно, велика шана, любов і повага до рідного краю. Саме про такі догми пам,ятає, шанує та дотримується Галина Рибчук, учитель математики, класний керівник 1 (5)-А класу, завдячуючи якій сьогодні відбулася неперевершена конкурсно-розважальна програма "ЧАРІВНА УКРАЇНОЧКА" для учнів 1 (5)-3 (7) класів гімназії. Галина Рибчук у тісному тандемі з класними керівниками, учнями та батьками підготували та провели конкурсну програму, яка має на меті пробуджувати пізнавальний інтерес до історії українського народу, його культури, мови; розвивати навички виразного декламування; виховувати патріотичні почуття, любов до рідного краю, рідної мови. ... Читати далі »

Переглядів: 146 | Додав: aksiniya0905 | Дата: 03.26.2019

    У цей день 70 років тому народився видатний український композитор, поет, творець української поп-музики Володимир Івасюк, який поплатився життям за любов до України, саме такими словами розпочала урок-реквієм Наталія Іллівна Черкач, заслужений учитель України, заступник директора, історик, краєзнавець.  Гімназисти із захопленням слухали, ділились роздумами про те, що талановитий, життєрадісний, оптимістичний... Володя Івасюк зробив для української естради більше, ніж багато всіх інших композиторів разом узятих... Доля юнака трагічна, його смерть і сьогодні залишається загадкою.
... Читати далі »

Переглядів: 122 | Додав: aksiniya0905 | Дата: 03.26.2019

В зв'язку з карантином, зустріч з випускниками переноситься на невизначений термін! 

Переглядів: 115 | Додав: aksiniya0905 | Дата: 02.13.2019

« 1 2 3 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz